Siirry sisältöön

Monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tarjoamme asuntokuvaukset, myyntistailaukset sekä myyntikalustukset kokonaisvaltaisena palveluna markkinoinnin tehostamiseksi. Toteutamme kuvauksen lisäksi useimpiin asuntoihin myös stailauksen tai kalustuksen, jotta myyntikuvat tuottavat asiakkaalle parhaan mahdollisen hyödyn. Jos valmiit palvelumme eivät tunnu sopivan tarpeisiinne, saamme varmasti räätälöityä teille yksilöllisen kokonaisuuden.

Asuntokuvaus

Visuaaliset ja tyylikkäät asuntokuvat ovat avainasemassa, sillä niihin palataan aina uudelleen ja uudelleen kun etsitään uutta kotia.

Osaamme hahmottaa asunnon parhaat puolet ja nostamme niitä esiin kuvaustilanteessa. Tiedämme mistä kuvakulmista kuvat ovat edustavimmat ja korostamme detaljikuvilla asunnon yksityiskohtia ja arkkitehtuuria.

Kuvaajillamme on silmää myös stailaukselle ja tämä kombo onkin meidän vahvuutemme.

Kuvaamme myös ilmakuvia, joilla saadaan tuotua esiin rakennus ja sen ympäristö mahdollisimman kattavasti.

Toteutamme asiakkaillemme myös kohteiden referenssikuvia ja arkkitehtuurikuvia. Valokuvien lisäksi kauttamme onnistuu myös asunto- ja referenssivideot.

Myyntistailaus

Myyntistailaus tekee asunnosta harmonisen ja potentiaalisia ostajia houkuttelevan. Se tuo asunnon parhaat puolet esille ja vahvistaa sitä ensimmäistä positiivista tunnetta, joka syntyy kun asuntoon astutaan sisälle.

Meille jokainen koti on tärkeä. Emme yritä muuttaa asuntojen luonnetta, vaan raikastamme ja täydennämme olemassa olevaa, jotta tilaan saadaan luotua ehjä kokonaisuus.

Lähtökohtaisesti käytämme stailauksessa asiakkaan omia tekstiilejä ja tavaroita. Tarpeen tullen voimme lisätä kokonaisuuteen myös omia somisteitamme, jotta värien harmonia pysyy yhtenäisenä. Stailauksen eli kuvausjärjestelyn aikana asunnosta mahdollisesti karsitaan myös liika tai sopimaton tavara pois, jotta saadaan kodin parhaat puolet esille tavaroiden alta.

Stailaus kulkee helposti käsi kädessä tarjoamamme asuntokuvauksen kanssa. Kuvauksen jälkeen puramme stailaustavarat pois ja jätämme kodin samaan kuntoon, kuin mitä se oli meidän sinne tullessamme.

Kokonaisuus on helppo, toimiva ja asiakasta ajatteleva!

Myyntikalustus

Teemme tyhjiin asuntoihin myyntikalustuksen asunnon myynnin ajaksi. Tuomme kohteeseen modernit asuntoon sopivat huonekalut, jotka auttavat hahmottamaan asunnon oikeat mittasuhteet ja tilantunnun. Viimeistelemme kokonaisuuden muhkeilla ja kutsuvilla tekstiileillä ja somisteilla, jotka saavat asunnon näyttämään kodikkaalta.

Kalustuksemme koostuvat eri huonekalutoimittajien, piensisustusliikkeiden ja second hand- löytöjen valikoimasta. Sekoittamalla eri toimijoiden tuotteita saamme luotua jokaiseen asuntoon sopivan kokonaisuuden. Meille ekologisuus on merkityksellistä ja pyrimme koostamaan huonekaluvalikoimamme ajattomaksi ja kestäväksi.

Toteutamme myyntikalustuksia sekä lyhyemmällä että pidemmällä vuokra-ajalla asiakkaan tarpeet huomioiden.

Tuotekuvaus

Tarjoamme tuotekuvaukset uniikilla ja asiakkaalle sopivalla tyylillä. Keskitymme luomaan kuviin mieliinpainuvan ja houkuttelevan tunnelman, jolla tuotteen parhaat puolet saadaan esille.

Luomme ja stailaamme puitteet sopivaksi kuvattavan tuotteen ympärille ja valmis kokonaisuus rakentuu aina asiakkaan toiveiden pohjalta.

Autenttinen ympäristö visualisoi tuotteen käyttötarkoituksen ja saa asiakkaan näkemään tarpeen tuotteelle. Houkutteleva tuotekuva herättää asiakkaassa ajatuksia ja vetoaa tunteisiin.

Kokonaisuus ratkaisee, sillä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Sisustussuunnittelu

Toteutamme myös kotien sisustussuunnittelua. Tutustu tekemiimme suunnitteluihin ja pyydä rohkeasti tarjous.

Galleria tulossa!

Kiinnostuitko?

Yhdessä saamme luotua sinulle parhaimman kokonaisuuden!