Siirry sisältöön

Me olemme By Pilke

Tervetuloa tutustumaan meihin <3

Tiimi

Me olemme helposti lähestyttävä ja täydellä sydämellä työskentelevä tiimi. Olemme visuaalisia esteetikkoja ja stailauksen sekä kuvauksen ammattilaisia. Olemme työskennelleet yhdessä jo usean vuoden ajan ja yhteistyömme on muodostunut saumattomaksi. Tästä huolimatta teemme mielellämme projekteja myös itsenäisesti yhden henkilön vahvuudella tai ulkopuolisen kuvaajan tai stailaajan kanssa.

Työskentelytapamme on aina ehdottoman asiakaslähtöistä. Arvostamme pehmeitä ja maanläheisiä arvoja. Haaveenamme on luoda maailmaan mahdollisimman paljon kauneutta.

http://Hymyilevä%20Siru%20kamera%20kädessä.

Siru

Valokuvaaja, stailaaja
Siru on yrityksen perustaja ja luotettava pääpilari. Siru on luonteeltaan sosiaalinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän on herkkä esteetikko suurella sydämellä varustettuna. Sirulla on montaa rautaa tulessa ja hän onnistuu pitämään monet langat käsissä samaan aikaan. Idan ja Annan mielestä Sirulla on monta tuntia enemmän päivässä käytössä kuin muilla ihmisillä.
http://Hymyilevä%20Ida%20kirja%20kädessä.

Ida

Stailaaja, myyntikalustusspesialisti, “oikea käsi”
Idalla on tarkka sisustussilmä ja hän on luonteeltaan pedantti ja erittäin luotettava. Hän on aina ajoissa ja hänen käsiinsä pystyy jättämään asian kuin asian.Ida on visuaalinen minimalisti, jonka toiveena olisi, että hänen henkilökohtainen elämänsä mahtuisi kahteen Ikea- kassiin.
http://Anna%20hymyilee%20kahvikuppi%20kädessä.

Anna

Äitiyslomalla
Valokuvaaja, stailaaja
Anna on romanttinen ja lämminhenkinen esteetikko. Hän on herkkä ja tunteellinen ja tämän hyväsydämisempää ihmistä saa hakea. Annan suuri rakkaus työhönsä välittyy detaljikuvista ja hän elää ja hengittää vanhoja taloja.

Meillä tiimissä vahvuutena myös

Henriikka

Stailaaja

Henniina

Valokuvaaja

Jussi

Valokuvaaja